0  - A kosár tartalma: 0 Ft

Rólunk

nemopack kep
A NEMO PACK csomagolóanyagok és csomagológépek értékesítésével foglalkozik. A vállalat kapcsolatban áll a legfőbb európai gyártókkal.


A forgalmazott főbb termékcsoportok:
  • Pántolószalagok és berendezések
  • Fóliák és fóliázó gépek széles skálája
  • Dobozlezáráshoz használatos csomagolóanyagok és berendezések
  • Egyéb csomagolóanyagok
  • Szervíz és alkatrész értékesítésÉrtékesítési munkatársaink bármikor rendelkezésre állnak, hogy egy személyes találkozás során felmérjék az Önök vállalatának csomagolási igényeit és segítsenek megtalálni a legköltséghatékonyabb csomagolási megoldásokat.


A vállalat jelen van Magyarországon és Görögországban. Exportálja termékeit a környező országokba főként Romániába, Szlovákiába és Csehországba.A NEMO PACK központi irodája és raktára Budapesten található. Békéscsabai raktárunk a környékbeli vevőket szolgálja ki.

nemotapes kep
A NEMO TAPES a NEMO PACK testvércége. A vállalat öntapadó ragszalagok és kordon szalagok nyomtatásával foglalkozik. Több mint 20 éves nyomtatási tapasztalattal rendelkezünk. A NEMO TAPES a hazai piacon vezető a nyomtatott ragasztószalagok gyártásában. A nyomdaüzem Budapesten található. A termékeket országszerte értékesítjük végfelhasználók és kiválasztott viszonteladók részére. Exportértékesítés főként a környező országokba, Szlovákiába és Romániába történik.

A NEMO TAPES gyártási folyamatainak rugalmassága lehetővé teszi, hogy gyorsan megtervezzük és legyártsuk az egyedi igényekre készülő termékeket.


A NEMO TAPES a vevők által igényelt logo-kat a következő jellemzőkkel tudja nyomtatni:

  • Hot-melt, Akril és Solvent öntapadó ragszalagokra vagy kordon szalagra különböző szélességben és hosszúságban, 3 szín nyomásig, fehér, átlátszó vagy színes háttéren
VISSZA